Som medlem kan du finde information om forskellige tilbud der kun tilkommer medlemmer.

For at være medlem af kosmetisk Danmark skal du have autorisation som læge eller sygeplejerske. Du behøver ikke være autoriseret kosmetisk behandler, da denne side, også kan bruges til dig, som overvejer en uddannelse inden for det kosmetiske.

Som medlem får du adgang til, at deltage i et faglige netværk, kurser, og direkte dialog, sparring og vidensdeling, samlet på et sted.

Du har selv mulighed for, at starte en tråd på sidens debatforum, og gå i dialog med andre medlemmer. Sammen kan vi udvikle os, og stå stærkere, når vi vil påvirke beslutningstagere, og løse de situationer og dilemmaer som automatisk kommer i en branche som denne.

Som medlem kan du direkte påvirke, hvordan og i hvilken retning Kosmetisk Danmark skal udvikle sig. Skriv endelig til os.

Du får et overblik over kurser og events i Danmark, samt input fra leverandører, med nye produkter, behandlinger og teknikker. Foruden stillingsannoncer fra kosmetiske klinikker og privathospitaler.

Du har selv mulighed for at dele relevant viden på området.

Vores mål er, at siden udvikler sig, i takt med medlemmerne. Vores branche er i stærk udvikling, det vil Kosmetisk Danmark også være med jeres støtte.

Pris 100 kr/md. 
For 6 mdr. 500 kr 
For 12 mdr. 900 kr

Priser excl moms.

Bliv medlem