kosmetisk forside

Kosmetisk Danmark repræsenterer autoriserede kosmetiske behandlere og klinikker i Danmark.

Vi vil sikre et stærkt fagligt netværk for udvikling og fastholdelse af et højt niveau hos autoriserede kosmetiske behandlere og klinikker. Vi er den eneste platform i Danmark der forener klinikkerne/behandlere i Danmark i denne branche.

Vi vil sikre, at vores kosmetiske kunder får en høj kvalitet på alle niveauer, når de behandles på klinikker tilknyttet Kosmetisk Danmark.

Et stærkt samarbejde er afgørende for både klinikker, behandlere og ikke mindst vores kunder. 

Kosmetisk Danmark er medlemmernes platform, og mulighed for at skabe et fagligt fællesskab.

Klinikker tilmeldt Kosmetisk Danmark, er klinikker der lever op til gældende lovgivning og arbejder under bekendtgørelsen for kosmetiske behandlinger. 

Daglig leder og kontaktperson af sitet er, kosmetisk sygeplejerske Maibritt Kruse Kronborg, kontakt vedr. spørgsmål, kommentarer mm via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Vi har et reklamebureau tilknyttet, således vi sikrer at sitet hele tiden er opdateret mht. programopdatering og sikkerhedsniveau.
Her har vi to personer tilknyttet: En journalist og en grafiker/webmaster med mange års erfaring til rådighed omkring design og layout samt løbende vedligehold af sitet.

Alt kontakt vedr. markedsføring og annoncer til Vmarketing, tlf. 73 84 85 45 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  

kosmetiskdanmark